Kamis, 02 Februari 2012

Anu Barq

Anu Barq
  • AssWrWb. Sy mau beli alat terapi listrik, sekalian silaturahim dg Abah. Bgman caranya?. Tksh atas bantuannya
    wassalam
    anubarq (yahya) 08161129xyz


    Eman Rais
    • Sumuhun, hapunten anu kasuhun rupina aya pambengan. Teu sawios kulan. Kin weh upami abdi tos tiasa nge-add tangtos diangken. Duka kumaha abdi parantos 3 minggon di banned. Malihan masih aya person tertentu anu teu tiasa dikintunan messages. Mangga lajengkeun aya pikersaeun naon perihal Terapi listrik manawi manfaat. Hatur nuhun, wassalam.

    Anu Barq
    • abdi ayeuna nuju terapi LOW FREQUENCY LOW POWER A/C ELECTRIC POWER 10 WATS. Alatna buat korea merk PULSE TRON 2000. Abdi hoyong meser alat nu kitu buatan Indonesia dimana nya ?. Abdi ninggal/ maos dina web abah, Abah kantos nganggo alat terapi listrik model kitu sanes ?. Nuhun, wassalam

      Eman Rais
      • Manawi hentu janten wagelan upami korespondensi ieu ku abah simpen di http://terapi-listrik.blogspot.com/ kanggo referensi.

        Eman Rais
        • Nembe nguping alat terapi listrik Pulse Tron 2000. Naha kanggo voltase 2000VAC kituh. Duka tah pami aya rujukan enggal terapi elektromagnetik 2000V. Upami alat anu di blog abah buatan China 9000 VAC 22 watt. Seueur khasiatna terutami kanggo melebarkeun penyempitan sareng membuka penyumbatan saluran darah.

          Anu Barq
          • Teknologi baru Abah ti korea input 220 V AC Frequency standard PLN ( 150 Hertz ? ), dirobih janten low freq ( dirahasiakeun ku korea na ) sareng low out pot 10 wat. Upami anu Abah sebatkeun buatan Cina tiasa ninggal/ mesr dimana, nuhun, salam
          • upami SHOCK WAVE TERAPHY AL JABBAR TIASA DI GALEUH DI AGEN MANA , NUHUN

          Eman Rais
          • PLN urang 220 VAC 50Hz. Kedah terang sabaraha frekuensina ambeh terang naon wae manfaatna. Kapan aya spektrum low freq keur tujuan pengobatan. Anu hawatos aya frekuensi anu matak nyilakakeun kasaha anu katarajang radiasina. Sanes anu abah, kapungkur maksad bade ngagaleuh tapi malijhn sesah hub. Aya khabar anu ngical di Cempaka Mas pangaosna 6juta perunit. Namung abah teu acan kantos ngahubungan margina anjeuna henteu masihan data spec.
          • Aya pun adi anu kagungan mesinna Al Jabbar buatan Malaysia, pangaosna kapungkur 3 th anu atos 46 juta per unit kanggo 10 jalmieun.
          • Produsen Pulse Tron 22 200 aya di Korea, Philiphine, Mexico
          • Koreksi, Pulse Tron ss 2000
          • Dupi salira bade nganggo unit anu mana?

            Anu Barq
            • Manawi aya waktos Abah ku Abdi di jemput, urang nyobian terapi PULSE TRON KOREA DI JKT (JL PASANGGRAHAN KEB JERUK KEMBANGAN JKT BARAT, CAKET BUMI ABDI). Engke urang evaluasi, nuhun. Abdi hoyong teknologi terakhir anu aman sareng seueur manfaat kanggo kasehatan tatanggi abdi
            • pulse tron aya di 14 negara . pusatna di korea PT ADAM ( ALTERNATIVE DIET ALTERNATIVE MEDICINE)
           Eman Rais
          • Dupi salira tea linggih dimana? Sanesna di Cimahi.

4 komentar:

  1. Bah upami hoyong terapi magnet kaman badi tiasa dongkap upami di tangerang ? Nuhun sateuacan

    BalasHapus
  2. Maksad terapi magnet tea anu kumaha, elektromagnit? Terapi listrik di ieu blog jelas terapi magnetik.

    BalasHapus
  3. Hub, https://www.facebook.com/AbahGaby

    BalasHapus
  4. nice info..
    http://titianmc.co.id/index.php/sertifikasi/ahli-k3-listrik

    BalasHapus